Marknadens största urval
Snabb leverans

Principles of Food Chemistry

Om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 607
  • Utgiven:
  • 22. februari 2018
  • Utgåva:
  • 42018
  • Mått:
  • 259x183x40 mm.
  • Vikt:
  • 1338 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. december 2024

Beskrivning av Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Användarnas betyg av Principles of Food Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Principles of Food Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.