Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Cheese Chemistry

Om Handbook of Cheese Chemistry

Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781839163098
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 310
  • Utgiven:
  • 28. juli 2023
  • Mått:
  • 157x23x236 mm.
  • Vikt:
  • 658 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Handbook of Cheese Chemistry

Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.

Användarnas betyg av Handbook of Cheese Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Cheese Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.