Marknadens största urval
Snabb leverans

Whiff

Om Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780674032866
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 172
  • Utgiven:
  • 1. mars 2009
  • Mått:
  • 156x235x13 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 13. december 2024

Beskrivning av Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Användarnas betyg av Whiff



Hitta liknande böcker
Boken Whiff finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.