Marknadens största urval
Snabb leverans

Understanding Baking

- The Art and Science of Baking

Om Understanding Baking

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking. The new edition of this invaluable reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780471405467
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 288
  • Utgiven:
  • 27. september 2002
  • Utgåva:
  • 3
  • Mått:
  • 155x235x19 mm.
  • Vikt:
  • 408 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 25. september 2025

Beskrivning av Understanding Baking

Before a pastry chef can create, he or she must understand the basic science underlying baking. The new edition of this invaluable reference provides this information in a concise and accessible way, guided throughout by contemporary baking and pastry research and practice.

Användarnas betyg av Understanding Baking



Hitta liknande böcker
Boken Understanding Baking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.