Marknadens största urval
Snabb leverans

Under Pressure

- Cooking Sous Vide

Om Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781579653514
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 304
  • Utgiven:
  • 17. november 2008
  • Mått:
  • 286x288x31 mm.
  • Vikt:
  • 2250 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Användarnas betyg av Under Pressure



Hitta liknande böcker
Boken Under Pressure finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.