Marknadens största urval
Snabb leverans

Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Om Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781441974716
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 668
  • Utgiven:
  • 19. november 2010
  • Utgåva:
  • 2011
  • Mått:
  • 164x240x42 mm.
  • Vikt:
  • 1132 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing

Traditional food and bioprocessing technologies are facing challenges due to high expectation from the consumers and producers for better quality and safety, higher process efficiency, and products with novel properties or functionalities.

Användarnas betyg av Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing



Hitta liknande böcker
Boken Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.