Marknadens största urval
Snabb leverans

Traditional Cheesemaking

- An introduction

Om Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780946688432
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 84
  • Utgiven:
  • 15. december 1989
  • Mått:
  • 157x234x7 mm.
  • Vikt:
  • 153 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Traditional Cheesemaking

Using traditional cheesemaking methods, this book gives an idea of the opportunities that cheesemaking offers as a source of rural employment, and of the problems that will be encountered by anyone planning to start such a business.

Användarnas betyg av Traditional Cheesemaking



Hitta liknande böcker
Boken Traditional Cheesemaking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.