Marknadens största urval
Snabb leverans

The Third Plate

- Field Notes on the Future of Food

Om The Third Plate

Fortnum & Mason Food & Drink Awards Food Book of the Year 2015. The Third Plate will revolutionise the way we eat. It charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for food that is as sustainable as it is delicious.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780349141701
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 496
  • Utgiven:
  • 5. maj 2016
  • Mått:
  • 127x196x33 mm.
  • Vikt:
  • 338 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 13. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av The Third Plate

Fortnum & Mason Food & Drink Awards Food Book of the Year 2015. The Third Plate will revolutionise the way we eat. It charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for food that is as sustainable as it is delicious.

Användarnas betyg av The Third Plate



Hitta liknande böcker
Boken The Third Plate finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.