Marknadens största urval
Snabb leverans

The Science of Cooking

Om The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783540674665
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 244
  • Utgiven:
  • 4. oktober 2000
  • Utgåva:
  • 2001
  • Mått:
  • 167x240x20 mm.
  • Vikt:
  • 542 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. december 2024

Beskrivning av The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Användarnas betyg av The Science of Cooking



Hitta liknande böcker
Boken The Science of Cooking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.