Marknadens största urval
Snabb leverans

The Professional Pastry Chef

- Fundamentals of Baking and Pastry

Om The Professional Pastry Chef

Suitable for pastry lovers and chefs worldwide, this work presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques. It contains more than 650 recipes, which offer an emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780471359258
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 1040
  • Utgiven:
  • 12. november 2002
  • Utgåva:
  • 4
  • Mått:
  • 231x288x55 mm.
  • Vikt:
  • 2688 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 25. september 2025

Beskrivning av The Professional Pastry Chef

Suitable for pastry lovers and chefs worldwide, this work presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques. It contains more than 650 recipes, which offer an emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home.

Användarnas betyg av The Professional Pastry Chef



Hitta liknande böcker
Boken The Professional Pastry Chef finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.