Marknadens största urval
Snabb leverans

The Physiology of Taste

Om The Physiology of Taste

Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780140446142
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 27. januari 1994
  • Mått:
  • 131x198x22 mm.
  • Vikt:
  • 286 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av The Physiology of Taste

Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.

Användarnas betyg av The Physiology of Taste



Hitta liknande böcker
Boken The Physiology of Taste finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.