Marknadens största urval
Snabb leverans

The Little Book of Chefs' Tips

Om The Little Book of Chefs' Tips

Fifty brilliant tips from an experienced chef and caterer that will help even the most ham-fisted amateur cook transform they way they create meals. How to chop onions with the minimum of fuss and maximum effect; how to cook the perfect roast chicken; why sauces thicken. The kitchen will never be the same again!

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781904573388
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 112
  • Utgiven:
  • 23. mars 2006
  • Mått:
  • 100x100x8 mm.
  • Vikt:
  • 60 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 16. december 2024

Beskrivning av The Little Book of Chefs' Tips

Fifty brilliant tips from an experienced chef and caterer that will help even the most ham-fisted amateur cook transform they way they create meals. How to chop onions with the minimum of fuss and maximum effect; how to cook the perfect roast chicken; why sauces thicken. The kitchen will never be the same again!

Användarnas betyg av The Little Book of Chefs' Tips



Hitta liknande böcker
Boken The Little Book of Chefs' Tips finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.