Marknadens största urval
Snabb leverans

The Kitchen as Laboratory

- Reflections on the Science of Food and Cooking

Om The Kitchen as Laboratory

A series of essays from prominent voices in the culinary field on the science of food and cooking.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780231153454
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 336
  • Utgiven:
  • 13. augusti 2013
  • Mått:
  • 156x236x18 mm.
  • Vikt:
  • 542 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 4. december 2024

Beskrivning av The Kitchen as Laboratory

A series of essays from prominent voices in the culinary field on the science of food and cooking.

Användarnas betyg av The Kitchen as Laboratory



Hitta liknande böcker
Boken The Kitchen as Laboratory finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.