Marknadens största urval
Snabb leverans

Techniques for Food Authentication

Om Techniques for Food Authentication

This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783036576541
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 226
  • Utgiven:
  • 8. juni 2023
  • Mått:
  • 175x19x250 mm.
  • Vikt:
  • 767 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 4. augusti 2025

Beskrivning av Techniques for Food Authentication

This Special Issue of Foods comprises ten research and two review articles, highlighting the recent advances in food authentication and clearly demonstrating that no single method is suitable to cover all aspects of food authenticity.

Användarnas betyg av Techniques for Food Authentication



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.