Marknadens största urval
Snabb leverans

Tea as a Food Ingredient

- Properties, Processing, and Health Aspects

Om Tea as a Food Ingredient

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367685713
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 380
  • Utgiven:
  • 29. juli 2022
  • Mått:
  • 263x183x28 mm.
  • Vikt:
  • 904 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Tea as a Food Ingredient

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

Användarnas betyg av Tea as a Food Ingredient



Hitta liknande böcker
Boken Tea as a Food Ingredient finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.