Marknadens största urval
Snabb leverans

Taste, Waste and the New Materiality of Food

Om Taste, Waste and the New Materiality of Food

Anthropocentric thinking produces fractured ecological perspectives that can perpetuate destructive, wasteful behaviours. Learning to recognize the entangled nature of our everyday relationships with food can encourage ethical ecological thinking and lay the foundations for more sustainable lifestyles. This book analyses ethnographic data gather

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367583071
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 246
  • Utgiven:
  • 30. juni 2020
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 453 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Taste, Waste and the New Materiality of Food

Anthropocentric thinking produces fractured ecological perspectives that can perpetuate destructive, wasteful behaviours. Learning to recognize the entangled nature of our everyday relationships with food can encourage ethical ecological thinking and lay the foundations for more sustainable lifestyles. This book analyses ethnographic data gather

Användarnas betyg av Taste, Waste and the New Materiality of Food



Hitta liknande böcker
Boken Taste, Waste and the New Materiality of Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.