Marknadens största urval
Snabb leverans

Statistical Methods for Food Science

- Introductory Procedures for the Food Practitioner

Om Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118541647
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 336
  • Utgiven:
  • 30. augusti 2013
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 243x171x20 mm.
  • Vikt:
  • 654 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Användarnas betyg av Statistical Methods for Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Statistical Methods for Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.