Marknadens största urval
Snabb leverans

Starting with Food

- Culinary Approaches to Ottoman History

Om Starting with Food

Food is a marker of identity, culture, and class, and it denotes power, routine, and celebration. This volume places the study of food in the mainstream of Ottoman history by analyzing major issues - origins, identity, minorities, Ottomanization, the golden age, foreign relations, the nature of modernity - all from the perspective of food.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781558765146
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2010
  • Mått:
  • 153x226x14 mm.
  • Vikt:
  • 328 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Starting with Food

Food is a marker of identity, culture, and class, and it denotes power, routine, and celebration. This volume places the study of food in the mainstream of Ottoman history by analyzing major issues - origins, identity, minorities, Ottomanization, the golden age, foreign relations, the nature of modernity - all from the perspective of food.

Användarnas betyg av Starting with Food



Hitta liknande böcker
Boken Starting with Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.