Marknadens största urval
Snabb leverans

Smokehouse Handbook

Om Smokehouse Handbook

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781635860115
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 30. april 2019
  • Mått:
  • 209x261x16 mm.
  • Vikt:
  • 792 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 5. december 2024

Beskrivning av Smokehouse Handbook

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.

Användarnas betyg av Smokehouse Handbook



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.