Marknadens största urval
Snabb leverans

Skuse's Complete Confectioner

Om Skuse's Complete Confectioner

This is the classic text on the art of sugar boiling and all its branches, covering the manufacture of fondants, creams, chocolates, pastilles, jujubes (jelly babies) comfits, lozanges (plain and medicated), caramels, noyeaus, nougats, jap nuggets and pralines. There are also discussions on the practicalities of ice creams, ices, jams, jellies and marmalades, table jellies, preserved and crystallized fruits, candied peel, English and Scotch pastry.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780710309037
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 228
  • Utgiven:
  • 28. september 2005
  • Mått:
  • 160x240x18 mm.
  • Vikt:
  • 460 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Skuse's Complete Confectioner

This is the classic text on the art of sugar boiling and all its branches, covering the manufacture of fondants, creams, chocolates, pastilles, jujubes (jelly babies) comfits, lozanges (plain and medicated), caramels, noyeaus, nougats, jap nuggets and pralines. There are also discussions on the practicalities of ice creams, ices, jams, jellies and marmalades, table jellies, preserved and crystallized fruits, candied peel, English and Scotch pastry.

Användarnas betyg av Skuse's Complete Confectioner



Hitta liknande böcker
Boken Skuse's Complete Confectioner finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.