Marknadens största urval
Snabb leverans

Science of Bakery Products

Om Science of Bakery Products

The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854044863
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 273
  • Utgiven:
  • 1. juni 2007
  • Mått:
  • 156x229x18 mm.
  • Vikt:
  • 550 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Science of Bakery Products

The Science of Bakery Products is an interesting and easy to read book, aimed at anyone with an interest in everyday chemistry.

Användarnas betyg av Science of Bakery Products



Hitta liknande böcker
Boken Science of Bakery Products finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.