Marknadens största urval
Snabb leverans

Science and Cooking

- Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Om Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780393634921
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 320
  • Utgiven:
  • 20. november 2020
  • Mått:
  • 241x185x26 mm.
  • Vikt:
  • 864 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Användarnas betyg av Science and Cooking



Hitta liknande böcker
Boken Science and Cooking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.