Marknadens största urval
Snabb leverans

Robinson

Om Robinson

1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780412535208
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 500
  • Utgiven:
  • 31. december 1995
  • Utgåva:
  • 95002
  • Mått:
  • 157x33x235 mm.
  • Vikt:
  • 870 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 16. december 2024

Beskrivning av Robinson

1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.

Användarnas betyg av Robinson



Hitta liknande böcker
Boken Robinson finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.