Marknadens största urval
Snabb leverans

Restaurant Management: A Best Practices Approach

Om Restaurant Management: A Best Practices Approach

Introduces the reader to the vast menu of opportunities available in the restaurant industry - from creating business plans to guest service, quality management, labour costs and beyond.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781465266002
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 277
  • Utgiven:
  • 28. februari 2015
  • Mått:
  • 204x258x48 mm.
  • Vikt:
  • 1769 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Restaurant Management: A Best Practices Approach

Introduces the reader to the vast menu of opportunities available in the restaurant industry - from creating business plans to guest service, quality management, labour costs and beyond.

Användarnas betyg av Restaurant Management: A Best Practices Approach



Hitta liknande böcker
Boken Restaurant Management: A Best Practices Approach finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.