Marknadens största urval
Snabb leverans

Red Beet Biotechnology

- Food and Pharmaceutical Applications

Om Red Beet Biotechnology

The proposed Red Beet book encompasses a scholarly compilation of recent biotechnological research developments made in basic science, biochemistry of the chief components, technological developments in augmenting and recovery of such useful compounds and value-added products with discussions on future perspectives.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781489978110
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 435
  • Utgiven:
  • 23. augusti 2016
  • Utgåva:
  • 12012
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 916 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 13. oktober 2025

Beskrivning av Red Beet Biotechnology

The proposed Red Beet book encompasses a scholarly compilation of recent biotechnological research developments made in basic science, biochemistry of the chief components, technological developments in augmenting and recovery of such useful compounds and value-added products with discussions on future perspectives.

Användarnas betyg av Red Beet Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Red Beet Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.