Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology

This volume provides up-to-date and detailed scientific information on recent developments and new approaches in food microbiology, focusing on microbial food pathogens. It presents the fundamental aspects of food and microorganisms and also addresses food systems and measures to prevent and control food, foodborne diseases, etc.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774637265
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 286
  • Utgiven:
  • 9. juni 2022
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  • Vikt:
  • 607 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology

This volume provides up-to-date and detailed scientific information on recent developments and new approaches in food microbiology, focusing on microbial food pathogens. It presents the fundamental aspects of food and microorganisms and also addresses food systems and measures to prevent and control food, foodborne diseases, etc.

Användarnas betyg av Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology



Hitta liknande böcker
Boken Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.