Marknadens största urval
Snabb leverans

Progress on Nutrient Composition, Meat Standardization and Grading, Processing and Safety in Different Types of Meat Sources

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783036525426
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 218
  • Utgiven:
  • 13. december 2021
  • Mått:
  • 244x170x19 mm.
  • Vikt:
  • 671 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10. september 2025

Användarnas betyg av Progress on Nutrient Composition, Meat Standardization and Grading, Processing and Safety in Different Types of Meat Sources



Hitta liknande böcker
Boken Progress on Nutrient Composition, Meat Standardization and Grading, Processing and Safety in Different Types of Meat Sources finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.