Marknadens största urval
Snabb leverans

Principles and Practices of Bar and Beverage Management

- The Drinks Handbook

Om Principles and Practices of Bar and Beverage Management

A comprehensive training guide and authoritative resource essential for all students, bartenders, sommeliers, mixologists, waiters and food and beverage practitioners the world over. It provides an in-depth knowledge of the products, plus the technical skills, practices and latest developments in the bar and beverage area.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781908999580
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 368
  • Utgiven:
  • 31. maj 2013
  • Mått:
  • 255x197x26 mm.
  • Vikt:
  • 914 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Principles and Practices of Bar and Beverage Management

A comprehensive training guide and authoritative resource essential for all students, bartenders, sommeliers, mixologists, waiters and food and beverage practitioners the world over. It provides an in-depth knowledge of the products, plus the technical skills, practices and latest developments in the bar and beverage area.

Användarnas betyg av Principles and Practices of Bar and Beverage Management



Hitta liknande böcker
Boken Principles and Practices of Bar and Beverage Management finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.