Marknadens största urval
Snabb leverans

Poultry Meat Science

Om Poultry Meat Science

This authoritative volume reviews the subject in a style which is comprehensible to the non-specialist. Contributions by leading authorities review avian meat science from basic meat structure and function, colour, texture and flavour, through to practical aspects of production, harvesting and slaughter factors affecting meat quality.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780851992372
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 464
  • Utgiven:
  • 1. juni 1999
  • Mått:
  • 172x244x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Poultry Meat Science

This authoritative volume reviews the subject in a style which is comprehensible to the non-specialist. Contributions by leading authorities review avian meat science from basic meat structure and function, colour, texture and flavour, through to practical aspects of production, harvesting and slaughter factors affecting meat quality.

Användarnas betyg av Poultry Meat Science



Hitta liknande böcker
Boken Poultry Meat Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.