Marknadens största urval
Snabb leverans

Oral Processing and Consumer Perception

- Biophysics, Food Microstructures and Health

Om Oral Processing and Consumer Perception

This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing including the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781788017152
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 360
  • Utgiven:
  • 2. februari 2022
  • Mått:
  • 164x240x30 mm.
  • Vikt:
  • 686 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Oral Processing and Consumer Perception

This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing including the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated.

Användarnas betyg av Oral Processing and Consumer Perception



Hitta liknande böcker
Boken Oral Processing and Consumer Perception finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.