Marknadens största urval
Snabb leverans

Mycotoxins in Food and Beverages

- Innovations and Advances, Part II

Om Mycotoxins in Food and Beverages

The book reviews the latest literature and innovations on important aspects of mycotoxins, e.g. mycotoxin producing fungi and the related ecosystems, mycotoxin occurrence, toxicity, analysis and management. Quantitative estimations of impacts of climate change on mycotoxin occurrence have been made recently, using predictive modelling.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781032008370
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 262
  • Utgiven:
  • 3. juni 2021
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 660 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Mycotoxins in Food and Beverages

The book reviews the latest literature and innovations on important aspects of mycotoxins, e.g. mycotoxin producing fungi and the related ecosystems, mycotoxin occurrence, toxicity, analysis and management. Quantitative estimations of impacts of climate change on mycotoxin occurrence have been made recently, using predictive modelling.

Användarnas betyg av Mycotoxins in Food and Beverages



Hitta liknande böcker
Boken Mycotoxins in Food and Beverages finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.