Marknadens största urval
Snabb leverans

Modern Food Microbiology

Om Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780387231808
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 790
  • Utgiven:
  • 10. februari 2005
  • Utgåva:
  • 72004
  • Mått:
  • 187x263x52 mm.
  • Vikt:
  • 1668 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. december 2024

Beskrivning av Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Användarnas betyg av Modern Food Microbiology



Hitta liknande böcker
Boken Modern Food Microbiology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.