Marknadens största urval
Snabb leverans

Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Om Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781612129884
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 408
  • Utgiven:
  • 25. juni 2019
  • Mått:
  • 204x253x20 mm.
  • Vikt:
  • 1132 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Användarnas betyg av Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments



Hitta liknande böcker
Boken Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.