Marknadens största urval
Snabb leverans

Milk Composition, Production and Biotechnology

Om Milk Composition, Production and Biotechnology

This book provides an invaluable overview of the subject, suitable as a reference book for advanced students, researchers and advisers in dairy science as well as related disciplines such as grassland, nutritional and food sciences.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780851991610
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 592
  • Utgiven:
  • 1. april 1997
  • Mått:
  • 172x244x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Milk Composition, Production and Biotechnology

This book provides an invaluable overview of the subject, suitable as a reference book for advanced students, researchers and advisers in dairy science as well as related disciplines such as grassland, nutritional and food sciences.

Användarnas betyg av Milk Composition, Production and Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Milk Composition, Production and Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.