Marknadens största urval
Snabb leverans

Milk

- Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999

Om Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781903018064
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 300
  • Utgiven:
  • 31. augusti 2000
  • Mått:
  • 171x245x21 mm.
  • Vikt:
  • 666 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Användarnas betyg av Milk



Hitta liknande böcker
Boken Milk finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.