Marknadens största urval
Snabb leverans

Microorganisms in Foods 6

- Microbial Ecology of Food Commodities

Om Microorganisms in Foods 6

Covering 17 commodity areas, this work describes the initial microbial flora and the prevalence of pathogens, the microbiological consequences of processing, typical spoilage patterns, episodes implicating those commodities with food borne illness, and measures to control pathogens and limit spoilage. It also includes a comprehensive index.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780306486753
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 764
  • Utgiven:
  • 1. juli 2005
  • Utgåva:
  • 22005
  • Mått:
  • 189x262x48 mm.
  • Vikt:
  • 1608 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Microorganisms in Foods 6

Covering 17 commodity areas, this work describes the initial microbial flora and the prevalence of pathogens, the microbiological consequences of processing, typical spoilage patterns, episodes implicating those commodities with food borne illness, and measures to control pathogens and limit spoilage. It also includes a comprehensive index.

Användarnas betyg av Microorganisms in Foods 6



Hitta liknande böcker
Boken Microorganisms in Foods 6 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.