Marknadens största urval
Snabb leverans

Microorganisms in Foods 5

- Characteristics of Microbial Pathogens

Om Microorganisms in Foods 5

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780412473500
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 514
  • Utgiven:
  • 30. juni 1996
  • Utgåva:
  • 1996
  • Mått:
  • 165x234x35 mm.
  • Vikt:
  • 894 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Microorganisms in Foods 5

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment.

Användarnas betyg av Microorganisms in Foods 5



Hitta liknande böcker
Boken Microorganisms in Foods 5 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.