Marknadens största urval
Snabb leverans

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780241956465
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 784
  • Utgiven:
  • 24. november 2011
  • Mått:
  • 130x199x35 mm.
  • Vikt:
  • 532 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Användarnas betyg av Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Hitta liknande böcker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.