Marknadens största urval
Snabb leverans

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Om Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854045716
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 312
  • Utgiven:
  • 15. mars 2000
  • Mått:
  • 156x234x28 mm.
  • Vikt:
  • 1356 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Användarnas betyg av Mass Spectrometry of Natural Substances in Food



Hitta liknande böcker
Boken Mass Spectrometry of Natural Substances in Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.