Marknadens största urval
Snabb leverans

Legumes

- Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits

Om Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781788011617
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 367
  • Utgiven:
  • 3. januari 2019
  • Mått:
  • 161x241x27 mm.
  • Vikt:
  • 700 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Användarnas betyg av Legumes



Hitta liknande böcker
Boken Legumes finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.