Marknadens största urval
Snabb leverans

Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing

- From Fundamental to Industrial Applications

Om Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing

The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461486688
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 183
  • Utgiven:
  • 24. oktober 2013
  • Utgåva:
  • 2014
  • Mått:
  • 155x235x18 mm.
  • Vikt:
  • 4624 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing

The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies.

Användarnas betyg av Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.