Marknadens största urval
Snabb leverans

Innovative Food Science and Emerging Technologies

Om Innovative Food Science and Emerging Technologies

Innovative Food Science and Emerging Technologies covers many new trends and developments in food science, including preparation, characterization, morphology, properties, recyclability, and advances and challenging opportunities in food science technology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781771886611
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 658
  • Utgiven:
  • 2. oktober 2018
  • Mått:
  • 239x162x42 mm.
  • Vikt:
  • 1214 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 2. september 2025

Beskrivning av Innovative Food Science and Emerging Technologies

Innovative Food Science and Emerging Technologies covers many new trends and developments in food science, including preparation, characterization, morphology, properties, recyclability, and advances and challenging opportunities in food science technology.

Användarnas betyg av Innovative Food Science and Emerging Technologies



Hitta liknande böcker
Boken Innovative Food Science and Emerging Technologies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.