Marknadens största urval
Snabb leverans

Indigenous African Knowledge Production

- Food-Processing Practices among Kenyan Rural Women

Om Indigenous African Knowledge Production

In Indigenous African Knowledge Production, Njoki Nathani Wane uses food-processing practices - preparing, preserving, cooking, and serving - as an entry point into the indigenous knowledge of the Embu and the role that rural Embu women play in creating and transmitting it.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781442648142
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 144
  • Utgiven:
  • 28. maj 2014
  • Mått:
  • 237x164x21 mm.
  • Vikt:
  • 366 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024

Beskrivning av Indigenous African Knowledge Production

In Indigenous African Knowledge Production, Njoki Nathani Wane uses food-processing practices - preparing, preserving, cooking, and serving - as an entry point into the indigenous knowledge of the Embu and the role that rural Embu women play in creating and transmitting it.

Användarnas betyg av Indigenous African Knowledge Production



Hitta liknande böcker
Boken Indigenous African Knowledge Production finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.