Marknadens största urval
Snabb leverans

Improving Poultry Meat Quality

Om Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781801461030
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 414
  • Utgiven:
  • 6. december 2022
  • Mått:
  • 236x160x29 mm.
  • Vikt:
  • 754 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Användarnas betyg av Improving Poultry Meat Quality



Hitta liknande böcker
Boken Improving Poultry Meat Quality finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.