Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Ice Cream

Ice cream, favorite food of millions. The many forms and flavors of these dispersions of tiny air bubbles, ice crystals, fat globules and casein micelles in thick, sweet-flavored syrup have the potential to provide the human sensory receptors with the highest levels of enjoyment. Frandsen, wrote the earlier editions of Ice Cream.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461380672
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 364
  • Utgiven:
  • 8. oktober 2011
  • Utgåva:
  • 52000
  • Mått:
  • 152x229x19 mm.
  • Vikt:
  • 543 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 13. oktober 2025

Beskrivning av Ice Cream

Ice cream, favorite food of millions. The many forms and flavors of these dispersions of tiny air bubbles, ice crystals, fat globules and casein micelles in thick, sweet-flavored syrup have the potential to provide the human sensory receptors with the highest levels of enjoyment. Frandsen, wrote the earlier editions of Ice Cream.

Användarnas betyg av Ice Cream



Hitta liknande böcker
Boken Ice Cream finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.