Marknadens största urval
Snabb leverans

Ice Cream

Om Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Visa mer
  • Språk:
  • Okänt
  • ISBN:
  • 9781489986634
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 462
  • Utgiven:
  • 8. februari 2015
  • Utgåva:
  • 72013
  • Mått:
  • 262x157x30 mm.
  • Vikt:
  • 724 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Användarnas betyg av Ice Cream



Hitta liknande böcker
Boken Ice Cream finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.