Marknadens största urval
Snabb leverans

How to Cook: From first basics to kitchen master

- The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs

Om How to Cook: From first basics to kitchen master

new edition: The easy-to-use beginner cook's guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 140 tasty dishes, with 800 step-by-step photographs

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780754834571
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 256
  • Utgiven:
  • 30. oktober 2018
  • Mått:
  • 275x212x28 mm.
  • Vikt:
  • 1388 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av How to Cook: From first basics to kitchen master

new edition: The easy-to-use beginner cook's guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 140 tasty dishes, with 800 step-by-step photographs

Användarnas betyg av How to Cook: From first basics to kitchen master



Hitta liknande böcker
Boken How to Cook: From first basics to kitchen master finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.