Marknadens största urval
Snabb leverans

History Of Japanese Food

Om History Of Japanese Food

An investigation of the food and dietary practices of the Japanese. Dividing the history of Japanese dietary life into six periods, it traces its development from the paleolithic and neolithic eras before rice was cultivated in Japan to the period between the sixth and fifteenth centuries, when a stable indigenous cuisine began to evolve.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780710306579
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 284
  • Utgiven:
  • 7. januari 2001
  • Mått:
  • 233x160x21 mm.
  • Vikt:
  • 546 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av History Of Japanese Food

An investigation of the food and dietary practices of the Japanese. Dividing the history of Japanese dietary life into six periods, it traces its development from the paleolithic and neolithic eras before rice was cultivated in Japan to the period between the sixth and fifteenth centuries, when a stable indigenous cuisine began to evolve.

Användarnas betyg av History Of Japanese Food



Hitta liknande böcker
Boken History Of Japanese Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.