Marknadens största urval
Snabb leverans

High Pressure Processing of Food

- Principles, Technology and Applications

Om High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781493932337
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 762
  • Utgiven:
  • 29. januari 2016
  • Utgåva:
  • 12016
  • Mått:
  • 166x250x49 mm.
  • Vikt:
  • 1322 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Användarnas betyg av High Pressure Processing of Food



Hitta liknande böcker
Boken High Pressure Processing of Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.