Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Research on Food Science and Technology

- Volume 1: Food Technology and Chemistry

Om Handbook of Research on Food Science and Technology

Volume 1 of the 3-volume set focuses on food technology and chemistry. The chapters examine edible coatings, bioactive compounds, essential oils in active food packaging, food industrial wastes as raw material for nanostructure production, and more.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781771887182
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 276
  • Utgiven:
  • 23. maj 2019
  • Mått:
  • 150x210x22 mm.
  • Vikt:
  • 381 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 1. september 2025

Beskrivning av Handbook of Research on Food Science and Technology

Volume 1 of the 3-volume set focuses on food technology and chemistry. The chapters examine edible coatings, bioactive compounds, essential oils in active food packaging, food industrial wastes as raw material for nanostructure production, and more.

Användarnas betyg av Handbook of Research on Food Science and Technology



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Research on Food Science and Technology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.